دادستان کامیاران بر تقویت همکاری دستگاه قضایی و بهزیستی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد

دادستان شهرستان کامیاران با حضور در مرکز رهایی از اعتیاد این شهرستان، ضمن بازدید از روند فعالیت‌ها و خدمات این مرکز، بر ضرورت افزایش تعامل و همکاری میان دستگاه قضایی و بهزیستی در راستای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کردستان، میلاد کفراشی روز در جریان بازدید از مرکز رهایی از اعتیاد کامیاران، از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد و در گفت‌وگو با کارکنان و افراد مقیم، در جریان نحوه پذیرش، روند درمان و برنامه‌های حمایتی این مجموعه قرار گرفت.

وی با اشاره به اهمیت نقش مراکز درمان و کاهش آسیب در بازگشت افراد به چرخه زندگی سالم، اظهار کرد: حمایت از افراد گرفتار در دام اعتیاد و فراهم کردن زمینه درمان و توانمندسازی آنان، نیازمند همکاری و هماهنگی مستمر دستگاه‌های متولی است.

دادستان کامیاران بر لزوم تقویت تعامل میان دادگستری و بهزیستی در حوزه کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و افزود: این همکاری می‌تواند نقش مؤثری در حمایت از مددجویان بهزیستی، افراد آسیب‌دیده اجتماعی و خانواده‌های درگیر با معضل اعتیاد داشته باشد.

کفراشی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و آسیب‌های اجتماعی جامعه به شمار می‌رود، گفت: این معضل علاوه بر پیامدهای جسمی و روانی، آسیب‌هایی همچون طلاق، بزهکاری، بیکاری و آسیب‌های خانوادگی را نیز به دنبال دارد.

وی بر تداوم برنامه‌های پیشگیرانه، درمانی و حمایتی برای کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد و کمک به بازگشت افراد به جامعه تأکید کرد.

دادستان کامیاران بر تقویت همکاری دستگاه قضایی و بهزیستی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد

دادستان کامیاران بر تقویت همکاری دستگاه قضایی و بهزیستی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد

کد خبر 193020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد